VÝROBA KOZMETIKY, Strana 3

Najpredávanejšie

rastlinný kozmetický glycerín
Kozmetický glycerín 250 g
Obľúbené
Skladom (5)
Kód: KZM-GLY-250
 
€1,89
(€1,58 bez DPH)
Detail
frakcionovany kokosovy olej
Frakcionovaný kokosový olej 500 ml
Obľúbené
Vypredané
Kód: KO-KFO-500
 
€9,30
(€7,75 bez DPH)
frakcionovany kokosovy olej
Frakcionovaný kokosový olej 250 ml
Skladom (> 5)
Kód: KO-KFO-250
 
€5,25
(€4,38 bez DPH)
Detail
59 položiek celkom
frakcionovany kokosovy olej
Obľúbené
€2,10 bez DPH
€2,52

Frakcionovaný kokosový olej je tekutý, bez farby a vône.  Dobre sa vstrebáva do pokožky a je vhodný do kozmetiky (pleťové krémy) a na výrobu masážnych olejov....

Kód: KO-KFO-100
Frakcionovaný kokosový olej 1l
Obľúbené
€14,99 bez DPH
€17,99

Frakcionovaný kokosový olej je tekutý, bez farby a vône. Dobre sa vstrebáva do pokožky a je vhodný do kozmetiky ako napríklad na výrobu krémov a na výrobu masážnych olejov....

Kód: KO-KFO-1000
frakcionovany kokosovy olej
€4,38 bez DPH
€5,25

Frakcionovaný kokosový olej je tekutý, bez farby a vône.  Dobre sa vstrebáva do pokožky a je vhodný do kozmetiky a na výrobu masážnych olejov. Tento tovar...

Kód: KO-KFO-250
frakcionovany kokosovy olej
Obľúbené
€7,75 bez DPH
€9,30

Frakcionovaný kokosový olej je tekutý, bez farby a vône.  Dobre sa vstrebáva do pokožky a je vhodný do kozmetiky a na výrobu masážnych olejov. Tento tovar...

Kód: KO-KFO-500
Kokosový olej 2,5 l
Kokosový olej 2,5 l
Skladom (3 ks)
€9,08 bez DPH
€10,90
Kód: KO-KKS-2500
Kokosový olej 500 ml
€2,49 bez DPH
€2,99

Je vhodný na výrobu mydiel studeným procesom. Vďaka nemu mydlá krásne penia.

Kód: KO-KKS-500
Konopný olej (lisovaný za studena) 100 ml
€2,33 bez DPH
€2,80
Kód: KO-KNP-LZS-100
Konopný olej (lisovaný za studena) 250 ml
€4,99 bez DPH
€5,99
Kód: KO-KNP-LZS-250
Konopný olej (lisovaný za studena) 500 ml
€8,33 bez DPH
€9,99
Kód: KO-KNP-LZS-500
Kozmetický glycerín 1 kg
€4,92 bez DPH
€5,90

Glycerín v našej ponuke je rastlinného pôvodu. Používa sa v kozmetických výrobkoch, hlavne ako prísada v krémoch a mydlách. V malých množstvách má schopnosť hydratovať a...

Kód: KZM-GLY-1000
rastlinný kozmetický glycerín
Obľúbené
€1,58 bez DPH
€1,89

Glycerín v našej ponuke je rastlinného pôvodu. Používa sa v kozmetických výrobkoch, hlavne ako prísada v krémoch a mydlách. V malých množstvách má schopnosť hydratovať a...

Kód: KZM-GLY-250
Kozmetický glycerín 500 g
€2,58 bez DPH
€3,10

Glycerín v našej ponuke je rastlinného pôvodu. Používa sa v kozmetických výrobkoch, hlavne ako prísada v krémoch a mydlách. V malých množstvách má schopnosť hydratovať a...

Kód: KZM-GLY-500