Cetyl Alcohol 100 g

Kód: EMG-CET-100
2,50 € / ks 2,08 € bez DPH 25 € / 1 kg
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
17.7.2024
Možnosti doručenia

Cetylalkohol sa v kosmetickom priemysle používa ako tenzid do šampónov, ako emulgátor alebo zahusťovadlo pri výrobe pleťových krémov a mliek.

Dávkovanie je od 1% do 30% (z celkovej hmotnosti), podľa typu výrobku.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Patrí do skupiny mastných alkoholov a pôvodne sa vyrábal z tuku veľrýb. Od toho je odvodený aj jeho názov kedže po latinsky sa veľryba povie cetus.

Dnes sa už živočíšny tuk na získanie cetylalkoholu samozrejme nepoužíva. Vyrába sa väčšinou z rastlinných olejov. Cetylalkohol v našej ponuke má rastlinný pôvod.

 

INCI: Cetyl Alcohol

 

Dodatočné parametre

Kategória: EMULGÁTORY, ZAHUSŤOVADLÁ
Farba: biela
Hmotnosť: 100 g
Vôňa: bez vône
Doba minimálnej spotreby: 8/2025

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
*/