Počas celého pracovného dňa  28.10.2019 nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle: 0917183889.

Ricínový olej

Najpredávanejšie

Ricínový olej LZS 500 ml
Skladom (> 5)
Kód: KO-RIC-500
 
€5,49
(€4,58 bez DPH)
Detail
Ricínový olej LZS 100 ml
Skladom (> 5)
Kód: KO-RIC-100
 
€1,69
(€1,41 bez DPH)
Detail
Ricínový olej LZS 1 l
Skladom (> 5)
Kód: KO-RIC-1000
 
€9,90
(€8,25 bez DPH)
Detail
4 položiek celkom
Ricínový olej LZS 1 l
Skladom (> 5 ks)
Kód: KO-RIC-1000
€8,25 bez DPH
€9,90

Ricínový olej LZS (lisovany za studena) je vhodný ako ingrediencia pri výrobe kozmetiky alebo mydla studeným procesom. Ricínový olej je bezfarebná až veľmi svetlo žltá...

Kód: KO-RIC-1000
Ricínový olej LZS 100 ml
Skladom (> 5 ks)
Kód: KO-RIC-100
€1,41 bez DPH
€1,69

Ricínový olej LZS (lisovaný za studena) je vhodný ako ingrediencia pri výrobe kozmetiky alebo mydla studeným procesom. Ricínový olej je bezfarebná až veľmi svetlo žltá...

Kód: KO-RIC-100
Ricínový olej LZS 250 ml
Skladom (> 5 ks)
Kód: KO-RIC-250
€2,75 bez DPH
€3,30

Ingrediencie - výroba mydla studeným procesom

Kód: KO-RIC-250
Ricínový olej LZS 500 ml
Skladom (> 5 ks)
Kód: KO-RIC-500
€4,58 bez DPH
€5,49

Ingrediencie - výroba mydla studeným procesom

Kód: KO-RIC-500