Kokosový olej 1 l

Kód: KO-KKS-1000
Tip
€4,75 / ks
Skladom (> 5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.9.2019
Je vhodný na výrobu mydiel studeným procesom. Vďaka nemu mydlá krásne penia. 
Viete ho použiť aj na iné druhy kozmetiky - telové masla, tuhé dezodoranty, balzamy či zábaly na vlasy.
 

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: kyselina laurová (nasýtená mastná kyselina), vitamín E a K
Použitie v kozmetike:
  • hydratácia - zvlhčuje pleť a udržiava ju hebkú a vláčnu
  • výroba mydla - je najpopulárnejším olejom pri výrobe mydla. Mydlá sú tvrdšie, lepšie penia a hydratujú pokožku
  • vlasová kozmetika a zábaly - zvyšuje kvalitu vlasov, menej sa lámu, sú hydratované 
Olej skladujte na tmavom chladnejšom mieste (5 - 20°C).Topí sa už pri 22-23C. 
Dávkovanie: 1-100%.

Dodatočné parametre

Kategória: Kokosový olej
Hmotnosť: 1 kg
Farba: biela
Obsah: 1 liter

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: