Ricínový olej LZS 250 ml

Kód: KO-RIC-250
3,30 € / ks 2,75 € bez DPH
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
12.7.2022

Ricínový olej LZS (lisovaný za studena) je vhodný ako ingrediencia pri výrobe kozmetiky alebo mydla studeným procesom.

Ricínový olej je bezfarebná až veľmi svetlo žltá kvapalina s výraznou chuťou a vôňou. Má vynikajúce účinky na pokožku tela ale aj pokožku hlavy. Napomáha pri hojení pooperačných jaziev, pomáha zabraňovať tvorbe lupín a vo forme teplých obkladov je vhodný aj pri bolesti kĺbov a svalov. Ošetruje suchú a citlivú pokožku.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Je hustejší preto je ho vhodné rozriediť s ľahšími olejmi ako sú mandľový či olej z hroznových jadierok.

Olej skladujte na tmavom chladnejšom mieste (5 - 18°C). Posielame v hnedej plastovej fľaške.

INCI: Ricínový olej (Ricinus communis)

Dodatočné parametre

Kategória: Ricínový olej
Hmotnosť: 0.28 kg
Farba: žltá
Hmotnosť: 250 ml
Doba minimálnej spotreby: 11/2022

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
*/

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie