Počas celého pracovného dňa  28.10.2019 nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle: 0917183889.

Ricínový olej LZS 500 ml

Kód: KO-RIC-500
Neohodnotené
€5,49 / ks €4,58 bez DPH €10,98 / 1 l
Skladom (> 5 ks)
Môžeme doručiť do:
19.11.2019
Ingrediencie - výroba mydla studeným procesom

Detailné informácie

Podrobný popis

Ricínový olej LZS (lisovany za studena) je vhodný ako ingrediencia pri výrobe kozmetiky alebo mydla studeným procesom.

Ricínový olej je bezfarebná až veľmi svetlo žltá kvapalina s výraznou chuťou a vôňou. Má vynikajúce účinky na pokožku tela ale aj pokožku hlavy. Dobre lieči pooperačné jazvy, pomáha zabraňovat tvorbe lupín a vo forme teplých obkladov je vhodný aj pri bolesti kĺbov a svalov. Ošetruje suchú a citlivú pokožku.

Je hustejší preto je ho vhodné rozriediť s ľahšími olejmi ako sú mandľový či olej z hroznových jadierok.

 

Olej skladujte na tmavom chladnejšom mieste (5 - 18°C)

Posielame v hnedej plastovej fľaške.

INCI: Ricínový olej (Ricinus communis)

Dodatočné parametre

Kategória: Ricínový olej
Hmotnosť: 0.55 kg
Farba: žltá
Hmotnosť: 500 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: