42 položiek celkom
Frakcionovaný kokosový olej 1l
Obľúbené
20 € / ks

Frakcionovaný kokosový olej je tekutý, bez farby a vône. Dobre sa vstrebáva do pokožky a je vhodný do kozmetiky ako napríklad na výrobu krémov a na výrobu masážnych olejov.

 

Kód: KO-KFO-1000
Makadamiový olej 250 ml
4,80 € / ks
Kód: KO-MKD-250
Makadamiový olej 500 ml
10 € / ks
Kód: KO-MKD-500
Kozmetický glycerín 500 g
3,50 € / ks

Glycerín v našej ponuke je rastlinného pôvodu.

Používa sa v kozmetických výrobkoch, hlavne ako prísada v krémoch a mydlách. V malých množstvách má schopnosť hydratovať a zvlhčovať pokožku.

Kód: KZM-GLY-500
Ricínový olej LZS 500 g
7 € / ks

Ricínový olej LZS (lisovaný za studena) je vhodný ako ingrediencia pri výrobe kozmetiky alebo mydla studeným procesom.

Ricínový olej je bezfarebná až veľmi svetlo žltá kvapalina s výraznou chuťou a vôňou. Má vynikajúce účinky na pokožku tela ale aj pokožku hlavy. Napomáha pri hojení pooperačných jaziev, pomáha zabraňovať tvorbe lupín a vo forme teplých obkladov je vhodný aj pri bolesti kĺbov a svalov. Ošetruje suchú a citlivú pokožku.

Kód: KO-RIC-500
Ricínový olej LZS 100 g
1,60 € / ks

Ricínový olej LZS (lisovaný za studena) je vhodný ako ingrediencia pri výrobe kozmetiky alebo mydla studeným procesom.

Ricínový olej je bezfarebná až veľmi svetlo žltá kvapalina s výraznou chuťou a vôňou. Má vynikajúce účinky na pokožku tela ale aj pokožku hlavy. Napomáha pri hojení pooperačných jaziev, pomáha zabraňovať tvorbe lupín a vo forme teplých obkladov je vhodný aj pri bolesti kĺbov a svalov. Ošetruje suchú a citlivú pokožku.

Kód: KO-RIC-100
frakcionovany kokosovy olej
7 € / ks

Frakcionovaný kokosový olej je tekutý, bez farby a vône. 

Dobre sa vstrebáva do pokožky a je vhodný do kozmetiky a na výrobu masážnych olejov. 
Kód: KO-KFO-250
Makadamiový olej 1 l
17 € / ks
Kód: KO-MKD-1000
makadamiovy olej 100 ml
2,20 € / ks
Kód: KO-MKD-100
Olej z hroznových jadierok 1 l
Tip Obľúbené
14 € / ks

Má regeneračné a hydratačné účinky. Nezanecháva na pokožke pocit mastnoty, ľahko sa vstrebáva, Je vhodný na normálnu, mastnú a tiež zrelú pokožku.

Môžete ho použiť ako základný olej na masáže.

Kód: KO-HRZ-1000
Avokádový olej 500 ml
Skladom
11,50 € / ks

Ľahko sa vstrebáva do pokožky, hydratuje a zvláčňuje ju. Obsahujúci vitamíny A, B1, B2, D a E a je vhodný pre ľudí so suchou pokožkou. Napomáha pri liečbe lupienky a psoriázy.

Môžete ho použiť pri výrobe mydiel a kozmetiky. 

 

Kód: KO-AVD-500
Kozmetický glycerín 1 kg
5 € / kg

Glycerín v našej ponuke je rastlinného pôvodu.

Používa sa v kozmetických výrobkoch, hlavne ako prísada v krémoch a mydlách. V malých množstvách má schopnosť hydratovať a zvlhčovať pokožku.

Kód: KZM-GLY-1000
*/